Setiap warna ada cerita..ada makna..ada rupa..dan sudah pasti ada serinya..Itulah warna kehidupanku...YEAY!!!

Monday, 14 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel

Assalamualaikum rakan-rakan blogger semua, meh la kita pakat ramai-ramai join Shanghai Fridge Magnet Giveaway yang di anjurkan oleh GA Jari Manis & Scdha Sein ( <-- Sila Click ye). Tak kisah la siapa yang dapat, itu rezeki masing-masing..Yang pentingggg....bak kata JM " We as a blogger we support each other". Yeay! (^,^)

Banner Shanghai Giveaway (Backlink merata hehehe)

Tag: julsjulie
Babe aku tag ko sebabnya hari nih ko operation, semoga dipermudahkan dan mohon rakan-rakan blogger turut mendoakan kesihatan ko juga. Kalau ko dah sihat, ko join GA nih buat tambah koleksi fridge magnet kite...kite join same2 ye haha..(<-- ouchh!!..Perasan dapat ngee).Love you..Muah!.

22 comments:

  1. Terima kasih join... Good luck yeahhh... Done follow blog ni.. he he he...

    ReplyDelete
  2. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks...good luck utk awak jugak...sure..i follow hehe..

      Delete
  3. SP!! Terima kasih join..semoga berjaya 😘

    ReplyDelete
  4. hello sis..salam perkenalan..sy da follow blog sis kalau sis xkeberatan jom sigggah ke blog saya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai salam perkenalan juga..Insyaallah saya follow..terima kasih kerana singgah ye.

      Delete
  5. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini.
    Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  6. Thanks...good luck utk abam kie ye...

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  8. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..good luck utk intan jugak...saya follow balik ye...hehe

      Delete
  9. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  10. Salam..hai singgah sini dari GA yang sama..done follow sini..
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam, thanks sebab singgah...Good luck ye..

      Delete
  11. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete

Google+ Followers

Followers