Setiap warna ada cerita..ada makna..ada rupa..dan sudah pasti ada serinya..Itulah warna kehidupanku...YEAY!!!

Monday, 14 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel

Assalamualaikum rakan-rakan blogger semua, meh la kita pakat ramai-ramai join Shanghai Fridge Magnet Giveaway yang di anjurkan oleh GA Jari Manis & Scdha Sein ( <-- Sila Click ye). Tak kisah la siapa yang dapat, itu rezeki masing-masing..Yang pentingggg....bak kata JM " We as a blogger we support each other". Yeay! (^,^)

Banner Shanghai Giveaway (Backlink merata hehehe)

Tag: julsjulie
Babe aku tag ko sebabnya hari nih ko operation, semoga dipermudahkan dan mohon rakan-rakan blogger turut mendoakan kesihatan ko juga. Kalau ko dah sihat, ko join GA nih buat tambah koleksi fridge magnet kite...kite join same2 ye haha..(<-- ouchh!!..Perasan dapat ngee).Love you..Muah!.

22 comments:

Scdha Sein (SS) said...

Terima kasih join... Good luck yeahhh... Done follow blog ni.. he he he...

seri pelangi said...

Thanks SS..wink..wink (^,^)

yuk said...

gud luck..yuk pun join gak contest nie..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

seri pelangi said...

Thanks...good luck utk awak jugak...sure..i follow hehe..

Jari Manis said...

SP!! Terima kasih join..semoga berjaya 😘

seri pelangi said...

Ye..sama-sama...Yakin boleh! ekekeke

Mama Aiman said...

hello sis..salam perkenalan..sy da follow blog sis kalau sis xkeberatan jom sigggah ke blog saya..:)

seri pelangi said...

Hai salam perkenalan juga..Insyaallah saya follow..terima kasih kerana singgah ye.

Abam Kie said...

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini.
Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

seri pelangi said...

Thanks...good luck utk abam kie ye...

Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ said...

singgah dr GA yg sama..gud luck

seri pelangi said...

Thanks and gud luck jugak hehe

Nina Mads said...

singgah dr segmen yg sama :) all the best

seri pelangi said...

thanks...good luck juga untuk Nina

Intan Saffyna said...

hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
Good Luck!

seri pelangi said...

Thanks..good luck utk intan jugak...saya follow balik ye...hehe

Noor Najwa said...

Blogwalking sini..done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

seri pelangi said...

Insyaallah...thanks..

Akif Imtiyaz said...

Salam..hai singgah sini dari GA yang sama..done follow sini..
http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

seri pelangi said...

Wsalam, thanks sebab singgah...Good luck ye..

Shahida Dzulkafli said...

Tinggal jejak kat sini..
https://kasihkuamani.blogspot.my
All the best

seri pelangi said...

Thanks.. :-D

Google+ Followers

Followers